Naslov: Engelsova 6, 2000 Maribor
Telefon: 041 630 991
Uradne ure: Vsak prvi ponedeljek v mesecu po 16. uri (zimski čas), po 17. uri (poletni čas). Prosimo, da se predhodno najavite.
Kje: na sedežu podružnice
Zastopnik: Jan Koren
bela slika jan koren business png
  Čim več nas bo, močnejši smo.

SEZNAM ČLANOV OPERATIVNEGA ODBORA:

Namestnica zastopnika: Irena Bonaja
Tajnica: Nada Čeh
Članica: Tatjana Žökš
Član: Simon Biberdžič
Član: Miran Muhič
Članica: Cvetka Žökš
Članica: Helena Vrbančič
Član: Dušan Varlec
Član: Gorazd Jurše
Članica: Katarina Babič
Članica: Zdenka Kirbiš
Članica: Marija Hojnik

Na kratko o podružnici Maribor
DPS Maribor je bilo ustanovljeno 15. 1. 1982. Ustanovnega srečanja se je udeležilo 35 bolnikov, ki so se včlanili v regijo Maribor. Prvi zastopnik podravske regije je bil gospod Žlebnik Janko. 14. 2. 1986 bil izvoljen dopolnjen odbor, ki ga je zastopal gospod Jelen Edvard. Po njegovem odstopu so leta 1997 za zastopnico izvolili dr. Berčič Marijo. Zaradi zdravstvenih težav dr. Berčičeve je 25. 1. 2003 prevzela vodenje regije Dragica Dremelj. Leta 2006 je regijo vodil Franc Jamnik. Leta 2007 ga je nasledila Romana Gorjanc, od marca 2011 pa je na čelu Jan Koren.
DPS Maribor ima na Facebooku odprto skupino, kjer se lahko povežete z ostalimi uporabniki in tako vstopite v krog bolnikov z luskavico:
Društvo psoriatikov Slovenije, podružnica Maribor

Kdo smo?

Smo društvo za
pomoč ljudem
obolelim za
psoriazo.

Naše poslanstvo je:

Pomagati in svetovati,
ozaveščati širšo javnost
ter organizirati družabne
in izobraževalne aktivnosti

Kaj naj storim?

Za zdravo življenje
človeka s psoriazo.
Pridružite se nam!

Kliknite TUKAJ!
za prijavni obrazec

Postanite član društva

in deležni boste vseh ugodnosti, ki jih društvo nudi svojim članom. Na spodnji povezavi boste našli prijavni obrazec v katerega vpišite svoje podatke.

prijava