• Novice
  • Najem apartmaja za krajše bivanje

Humanitarni pohod na Urban

h

VABIMO VAS NA HUMANITRANI POHOD NA URBAN v nedeljo 11. 2. 2018 (v primeru slabega vremena  18. 2. 2018)

Pridružili se bomo podjetju Mediaevent, katero v sodelovanju s ŠD Kobansko Kamnica in Karitas organizira Zimski humanitarni pohod na Urban v nedeljo 11. 2. 2018
Zbirno mesto je pred cerkvijo v Kamnici ob 8.30 uri. Trasa: Kamnica – Panorama – Medič – Šober – Bobič - Urban. Cilj: Vinotoč Jošt na Urbanu
Zbirali bomo prostovoljne prispevke za  štiričlansko družine iz okolice Maribora. Vsak, ki bo prispeval vsaj 1.- €, sodeluje v nagradnem žrebanju za odlične nagrade. Glavna nagrada je vikend paket v hotelu Mangart v Bovcu in še in še veliko lepih nagrad. Prvih 300 pohodnikov, ki daruje vsaj 2,- €, dobi ob štartu krof Pekarne Strnad, na cilju nas čaka odličen Kobanski lonec in veliko dobre volje. Priporoča se primerna obutev (pohodni čevlji in pohodne palice). S seboj lahko vzamemo nekaj za popiti, morda kaj sadja ali kaj malega za prigrizniti.

Pridite, hodite zase in štiričlansko družino!

Rok za prijavo je najkasneje do soboto 10. 2. 2018 na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel.  051/323-355 – Dušan Varlec.
Želimo, da se pohoda  udeležite v čim večjem številu, zato povabite tudi družinske člane in prijatelje.
Čim več nas bo, močnejši smo in ko smo skupaj, nismo sami.