• Novice

Zahvala Dragici Dremelj, dolgoletni predsednici Društva psoriatikov Slovenije

Društvo psoriatikov Slovenije je v soboto, 17.3. 2018, na volilni skupščini izvolilo novega predsednika gospoda Stanka Preglja. Dolgoletni predsednici gospe Dragici Dremelj se zahvaljujemo za uspešno vodenje 12-letnega mandata, v katerem je največ pozornosti namenila ozaveščevalnim akcijam. Z odličnim čutom je psoriazo približala širši populaciji in splošno javnost seznanila s težavami, s katerimi se soočajo bolniki. V svojem mandatu je vzpostavila smernice za socialne programe. Pomoč na domu starejšim in manj gibljivim bolnikom s psoriazo je program, ki priča o njeni humanitarnosti in čutu do sočloveka. Ob koncu mandata se Dragici Dremelj in njenim sodelavcem iskreno zahvaljujemo za človekoljubnost in izkazano sočutje bolnikom s psoriazo in psoriatičnim artritisom.

Novemu predsedniku Stanku Preglju želimo veliko novih, svežih idej in uspešno vodenje Društva psoriatikov Slovenije.