• O društvu

Predsedstvo

Predsedstvo je kolektivni izvršilni organ skupščine, ki opravlja naloge organizacijsko upravno administrativne narave oziroma strokovno tehnične narave, kot tudi strokovne zadeve, če mu jih s sklepom izredno naloži skupščina.

jan koren business 3 Dragica4  kristina3
PREDSEDNIK NAMESTNICA STROKOVNA SODELAVKA
 Jan Koren Dragica Dremelj Kristina Koler Jagarinec
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

4  5 Simeon 4
CELJE DOLENJSKA GORENJSKA
Marija Draganovič Babnik  Vesna Vizlar Simeon Setnikar
070 137 470 041 779 540

davorin1  2  Irena Bonaja
KOROŠKA LJUBLJANA MARIBOR
Davorin Arl Stanko Kranvogel Irena Bonaja - namestnica
 ivanka bajt  Brigita Podovšovnik  Trplan2
NOTRANJSKO KRAŠKA OBALA POMURJE
Ivanka Bajt   Alojz Trplan
051 622 056  041 448 678 051 360 950
6 1 bela slika
SEVERNA PRIMORSKA ZASAVJE
Suzana Batič Jolanda Kunstič
 040 752 935 041 957 814

Predsedstvo sestavljajo: predsednik, namestnik predsednika, tajnik, izvoljeni predsedniki podružnic ter izvoljeni člani. Član nadzornega odbora ne more biti član predsedstva. Predsedstvo izvoli skupščina društva, ki določi način volitev, in sicer tako, da šteje liho število članov, pri čemer mora biti zastopanost državnih področij takšna, da je z vsakega področja (regije - podružnice) vsaj en član. Predsednik predsedstva imenuje svojega namestnika izmed članov predsedstva.