• O društvu

Predsedstvo

Predsedstvo je kolektivni izvršilni organ skupščine, ki opravlja naloge organizacijsko upravno administrativne narave oziroma strokovno tehnične narave, kot tudi strokovne zadeve, če mu jih s sklepom izredno naloži skupščina.

Dragica2 Foto Pregelj
PREDSEDNICA NAMESTNIK SKRBNICA PODATKOV
Dragica Dremelj Stanko Pregelj Kristina Koler
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Marija B. Draganovič  Vesna Vizlar karmen ovčar
CELJE DOLENJSKA GORENJSKA
Marija Draganovič Babnik  Vesna Vizlar Karmen Ovčar
040 943 880
foto Arl foto A.Prosen jan koren business s png
KOROŠKA LJUBLJANA MARIBOR
Davorin Arl dr. Anton Prosen Jan Koren
041 836 561
041 334 835
041 630 991
foto Nardin Matej Klabjan s foto Fekonja
NOTRANJSKA OBALA POMURJE
Marta Nardin Matej Klabjan Peter Fekonja
040 261 761 040 810 631 031 227 171
foto Marjan foto Kunstic bela slika
PRIMORSKA ZASAVJE
Marjan Vidmar Jolanda Kunstič
040 582 577
041 957 814

Predsedstvo sestavljajo: predsednik, namestnik predsednika, tajnik, izvoljeni predsedniki podružnic ter izvoljeni člani. Član nadzornega odbora ne more biti član predsedstva. Predsedstvo izvoli skupščina društva, ki določi način volitev, in sicer tako, da šteje liho število članov, pri čemer mora biti zastopanost državnih področij takšna, da je z vsakega področja (regije - podružnice) vsaj en član. Predsednik predsedstva imenuje svojega namestnika izmed članov predsedstva.