• O društvu

Predsedstvo

Predsedstvo je kolektivni izvršilni organ skupščine, ki opravlja naloge organizacijsko upravno administrativne narave oziroma strokovno tehnične narave, kot tudi strokovne zadeve, če mu jih s sklepom izredno naloži skupščina.

Foto Pregelj Dragica2
PREDSEDNIK NAMESTNICA STROKOVNA SODELAVKA
Stanko Pregelj Dragica Dremelj Kristina Koler
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Marija B. Draganovič  Vesna Vizlar avatar
CELJE DOLENJSKA GORENJSKA
Marija Draganovič Babnik  Vesna Vizlar Simeon Setnikar
030 694 688 041 779 540

bela slika bela slika bela slika
foto Arl  avatar jan koren business s png
KOROŠKA LJUBLJANA MARIBOR
Davorin Arl Stanko Kranvogel Jan Koren
foto Nardin  155103 OV8NMP 728 foto Fekonja
NOTRANJSKA OBALA POMURJE
Marta Nardin Brigita Podovšovnik Peter Fekonja
040 261 761  041 448 678 031 227 171
bela slika bela slika bela slika
suzana batic foto Kunstic bela slika
PRIMORSKA ZASAVJE
Suzana Batič Jolanda Kunstič
 040 752 935 041 957 814

Predsedstvo sestavljajo: predsednik, namestnik predsednika, tajnik, izvoljeni predsedniki podružnic ter izvoljeni člani. Član nadzornega odbora ne more biti član predsedstva. Predsedstvo izvoli skupščina društva, ki določi način volitev, in sicer tako, da šteje liho število članov, pri čemer mora biti zastopanost državnih področij takšna, da je z vsakega področja (regije - podružnice) vsaj en član. Predsednik predsedstva imenuje svojega namestnika izmed članov predsedstva.